България е бутикова държава!

2
В Брюксел имат едно пикаещо момченце за фонтан и го знае целия свят, а ние страна наследник на най-древната цивилизация се гордеем с мушмули
В Брюксел имат едно пикаещо момченце за фонтан и го знае целия свят, а ние страна наследник на най-древната цивилизация се гордеем с мушмули

"Абе в Брюксел имат едно пикаещо момченце за фонтан и го знае целия свят, а ние страна наследник на най-древната цивилизация се гордеем с мушмули.

Събудете се, хора!

Една от най-големите туристически атракции на Брюксел е пикаещ фонтан?! Нашата държава – България, цялата е история – тракийска култура, гробници, пещери, златни съкровища, минерални води, уникални артефакти.

Колко историци, международни и наши, учени, генетици, представители на световни институции трябва да ни кажат, че под нозете ни лежи златна мина! А варварското отношение на държавниците ни десетилетия, и това на предателите псевдоисторици и археолози от миналото, към българското културно-историческо наследство днес е равностойно на разрушенията в Алепо в Сирия.

Цял свят ни казва, че имаме приказни дадености! И ние, вместо да пазим питомното като зениците на очите си, гоним дивото! България е бутикова държава!

Събуди се, българино!"

Автор: Цвета Кирилова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари