Българин стана председател на Международното русофилско движение

5
Малинов обяви, че ръководената от него международна организация ще събере 1 милион подписа в Западна Европа за отмяна на санкциите срещу Русия
Малинов обяви, че ръководената от него международна организация ще събере 1 милион подписа в Западна Европа за отмяна на санкциите срещу Русия Снимка: РИА Новости

Малинов обяви, че ръководената от него международна организация ще събере 1 милион подписа в Западна Европа за отмяна на санкциите срещу Русия

Подсъдимият в България за шпионаж в полза на Русия лидер на партията „Русофили за възраждане на отечеството“ Николай Малинов беше избран за председател на Международното русофилско движение на учредителен конгрес в Държавния музей „Пушкин“ в Москва. За избирането на българина за водач на русофилския интернационал съобщи ТАСС, цитирана от Дневник.

Според руски издания идеята за създаване на съвременния интернационал е на самия Николай Малинов. Малинов обяви във вторник, че ръководената от него международна организация ще събере 1 милион подписа в Западна Европа за отмяна на санкциите срещу Русия, като успоредно с това световната русофилия предвижда да изгради Институт за борба с русофобията и да направи музикално състезание антипод на Евровизия.

„На мен ми е ясно какво трябва да направим на Запад. На първия етап ще предложа ние, в рамките на европейското законодателство, да съберем един милион подписа за премахване на санкциите срещу Русия. Европейското законодателство го позволява и аз се надявам, че ще се намерят достатъчно смели хора, които да тръгнат след тази инициатива. Тъкмо така за няколко месеца ще видим с какви кадри разполагаме, колко добре се справят, могат ли да работят“, каза Малинов, обръщайки се след избора си към представителите на русофилията от цял свят, дошла за конгреса в Москва.

Според Малинов една от основните задачи на движението е борбата с нарастващата русофобия в света. „В тази насока ще предложа да се създаде Институт за борба с русофобията. От чисто медийна гледна точка ми се струва, че е добре да се върнем към идеята за „Русофоб на годината" и да я развием добре", каза лидерът на движението.

Русофилът с български паспорт предложи и да се разработи идеята за конкурса „Интервизия“, за чиято реализация според него са необходими определени средства. „Мисля, че ще се справим и финансово, и организационно – да възстановим идеята за Интервизия като антипод на тази „джендър“ Евровизия“, каза още Малинов.

На форума на русофилията в Москва присъстваха лидерът на международното Евразийско движение и идеолог на „Русский мир“ Александър Дугин, „специалният представител на МВнР по въпросите на руско-американските отношения Стивън Сегал, руският външен министър Сергей Лавров, генералният директор на „Африка Юниън Инвест“ Сюлейман Ндяй, собственикът на компанията „Царград“ Константин Малофеев.

В залата бяха още известни лица като Константин Малофеев, също санкциониран заради пропагандна и подривна дейност - не само идеологическа - в чужбина. Послание изпрати московският патриарх Кирил, благословия имаше от архиепископ Карло Мария Вигано - бивш апостолически представител в САЩ, говори и Пиер де Гол от Швейцария - внук на Шарл де Гол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    Иван - русенец
    малинов е руска подлога
  • 6
    8
    До 6
    Още обмислят как да го направят,защото поради огромното желание на българите да се запишат,се опасяват от стълпотворения и екцесии в страната....
  • 0
    7
    До 5
    Скъпи, Ще търкаш наровете на кръговото ! И Путин няма да те спаси !
  • 2
    6
    Sтанко
    Пишете къде се събират подписи, че е важно!!! Много хора ще подкрепят петицията, защото народа му писна да слугува на шепа гейове от европата и на алчни еврейски кравари... Ако трябва, ще пропътувам мястото до някое по-цивилизовано място от родния ни град, само и само да подкрепя, защото в противен случай - потъваме стремглаво надолу!!!
  • -5
    5
    до мунчо
    'бе да го начукам на майка ти неокъпана а теб да те сложа да гледаш, какви ги върша с нея. ако не беше Русия ти щеше да си един прост калмар. не че сега си умен Българин. гледай да не се изкажеш така пред неправилния Руски измекяр, че ще виждаш светли петна пред очите си за дълго време. мишок клавиатурен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари