Николай Малинов заминава за Москва

2
Санкционираният по "Магнитски" лидер на движение "Русофили" ще разговаря с Лавров
Санкционираният по "Магнитски" лидер на движение "Русофили" ще разговаря с Лавров Снимка: БГНЕС

Санкционираният по "Магнитски" лидер на движение "Русофили" ще разговаря с Лавров

Председателят на Движение "Русофили" Николай Малинов, който е сред новите санкционирани за корупция по американския закон "Магнитски", заминава за Москва.

Утре той ще обсъди последиците от включване му в санкционния списък с руския външен министър Сергей Лавров. Това обяви самият Малинов преди поредното заседание в Софийския градски съд, в което е подсъдим за шпионаж в полза на Русия, предаде БНР.

"Отивам при приятели. Оценката на враговете ми е ясна, висока. Ще разбера какво ме очаква… Мисля, че моите приятели, чиновници, които се занимават с външна политика по 30, 40, 50, 60 години, по-добре знаят. Аз за "Магнитски" нищо не знам. Аз знам, че всички неща, които са написани тук, са пълни лъжи и измишльотини."

Отговаряйки на въпрос, Малинов каза, че никога не е ходил в САЩ.

"Имал съм бизнес със Щатите, но не съм ходил там", добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    ...
    Точно както заминавтат за вашингтон киро травестита от канада и асен педерастът от българия направиха пътека дотам. но това медиите не го скимтят, научаваме го по трети канали и чрез скандали.
  • 4
    3
    АЗ
    Как ще стигне до Русия! Или всичко е парлама????????
  • 6
    2
    Само в България...
    Подсъдим в шпионаж в полза на Русия заминава за Москва? Възможно ли е това? Вероятно да, само в България, егати държавата!
  • 9
    1
    Русенец
    Най-добре не се връщай.На никого няма да липсваш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари