Българин скочи от круизен кораб с височина 11-етажна сграда

1
Royal Caribbean наложи забрана до живот на Ник Найдев да се качва на нейни лайнери
Royal Caribbean наложи забрана до живот на Ник Найдев да се качва на нейни лайнери Видео: Inside Edition

Ник Найдев, 27-годишeн младеж от Ванкувър, Вашингтон, е бил изгонен от компанията Royal Caribbean, със забрана да се качва повече на нейни кораби, след като е скочил от балкона на 11-ия етаж, пише БЛИЦ.

Видеото на скока бе качено на акаунта на Найдев в Инстаграм на 12 януари. По време на публикуването клипът е гледан близо 100 000 пъти. Скокът се случил по време на пристанищна спирка в Насау, Бахамските острови. Луксозният лайнер, от който той скочил, е Симфония на моретата.

В коментарите в Инстаграм Найдев каза, че все още е бил пиян от предишната вечер по време на скока. Под своя снимка Найдев пише: „Какъв старт на 2019 г.“ Найдев идентифицира своя приятел Константин Крячун като оператор. Говорейки с КОИН, Найдев каза, че не му е било разрешено да се върне на кораба и е бил принуден да купи билет за самолет от 200 долара до Маями.

Найдев заяви пред станцията в изявление:

"Наистина съм изненадан от това как това видео се разпространи в интернет. Не очаквах това, преди да скоча. Идеята ми беше, че това ще е добър смях за моите приятели и аз просто ще плувам обратно към брега и ще продължа почивката си и никога не съм мислил, че ще стане толкова сериозно. Когато охраната ме настигна, те казаха на мен и моите приятели, че трябва да опаковаме чантите си и да напуснем кораба незабавно и, че не сме добре дошли на никой от техните круизни кораби.

Местната полиция в Насау, Бахамските острови, беше повикана да ни вземе от кораба, но за щастие полицията смяташе, че цялата ситуация е забавна и не пристъпи към подаване на каквито и да било правни действия. Скочих от 11-ия етаж и височината трябва да беше над 100 фута. Надявам се, че не вдъхновявам никого да опита това, защото не искам да се чувствам отговорен за нечии наранявания. "

В коментарите в Инстаграм, Найдев говори за последствията от скока, казвайки: „Краката ми бяха наистина добре. Боли ме вратът и опашната кост. Все още бях пиян от предишната нощ. Когато се събудих, просто реших да скоча. Когато изтрезнях, гърбът ми започна да ме боли доста зле. Едва можех да ходя в продължение на 3 дни и едва можех да спя от болката.” Найдев каза, че една малка лодка го е отвела до брега. Краизната компания заяви в изявление: „Това беше глупаво и безразсъдно поведение и на него и на неговите спътници бе забранено да пътуват отново с нас. Проучваме правни действия.

В друг коментар Найдев обърна внимание на забраната, като каза: „Цялата ми група беше разбита и са ми забранени всякакви круизи за цял живот."

Според страницата на Найдев във Фейсбук, той е роден в Германия с български родители, които се преместват в Съединените щати, когато той е на три години. Найдев е възпитаник на Heritage High School във Ванкувър и е бивш треньор по гимнастика. Има клипове на профила на Найдев, които му показват негови скокове от високо, на джет ски и сноуборд.

Видеото е заснето по едно и също време, когато 16-годишно момче загина, след като е паднало от балкона на осмия етаж на подобен круизен кореб, наречен Хармония на моретата, също на Royal Caribbean, докато корабът е бил на котва в Хаити. Тийнейджърът очевидно се е опитвал да влезе в стаята си през балкона, тъй като е изгубил ключа си. Жертвата е посочена като Лоран Мърсър, от островите Уолис и Футуна, френска колония в южната част на Тихия океан. The Sun Sentinel съобщава, че Мърсър и неговото семейство са били в средата на седемдневна семейна ваканция в Карибите, когато се е случил инцидентът.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари