Българи облякоха Мадона

1

Мадона пя в тоалет на Ливия Стоянова и Ясен Самуилов

Двама от най-изявените ни дизайнери в света - Ливия Стоянова и Ясен Самуилов, облякоха Мадона. Поп иконата се появи в тоалет на фирмата "Он ора ту вю" (On Aura Tout Vu), която двамата българи направиха преди години в Париж, и постепенно изкачиха дрехите си до върха на фешън индустрията. А кралицата на поп музиката пя пред прожекторите в елегантно болеро от черна и бяла коприна, с богати дантели и бродирано с кристали и перли от нефрит, изработено от българите.

Смелият избор от страна на Мадона веднага бе оценен по достойнство от модните експерти, които похвалиха и нашенците за тоалета.

Българският дизайнерски дует e известен с това, че твори моделите си около някаква концепция - вода, светлина и др.

"Във всеки от нас има сенки и светлини, нещо като ин и ян противоположностите, ангела и демона", гласи философията на Ливия и Ясен. Големият им пробив дойде, след като Лейди Гага през 2011-а също се довери на модната им къща. Българите си партнират и с две иконични френски марки - "Мулен Руж" (създават аксесоари с марката на легендарното парижко кабаре) и парфюмерийната Caron, известна с елитните си кристални флакони.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари