Българи намериха и върнаха 6500 евро на летището във Франкфурт

6
Момчетата не се замислят и за миг да оставят парите за себе си
Момчетата не се замислят и за миг да оставят парите за себе си Видео: bTV

Момчетата не се замислят и за миг да оставят парите за себе си

Две млади момчета, които пътуват към Германия, намериха и върнаха голяма сума пари. Става дума за 6500 евро включително дебитни и кредитни карти, които са и с пин кодовете. Те обаче решават да не се възползват, а връщат парите.

Цветомир Цанев, футболист на ЦСКА - 1948, и Славен Москалев, футболист на Верея - Стара Загора, са във Франкфурт по работа. На излизане от летището те намират омотан с ластици плик, в който има портмоне с голяма сума пари.

Връщат се на летището и намират полицаи, на които ги предават. Оказва се, че парите и картите са на майката на германец.

Момчетата не се замислят и за миг да оставят парите за себе си. По-късно синът, чиято майка губи парите и картите си, се свързва с момчетата, за да им благодари.

"Благодарим, че се обади човека. Казахме му как сме намерили парите и че сме отишли веднага при полицията. Той благодари и каза, че мислеше, че сме от Франкфурт. Аз му обясних, че сме били само по работа за малко там. А той искаше всъщност на другия ден, след като говорихме, да излезем на вечеря да ни почерпи и да се отблагодаря по някакъв начин. Казахме му, че бяхме само за няколко часа", обясниха пред bTV младите мъже.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Който и да е
    Така е. Извън Шенген корумпираните хора, колкото и да са бедни, са честни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари