Аз няма да гласувам за такава подигравка и "замажи очи"!

5

"Това улици и тротоари в град ли са?! По селата са по-добри. Асфалтирането е от тип "не разбирам от това" и "мързи ме да работя, както трябва", пише русенка в социалната мрежа.

"Изключителна пародия на работа и подигравка с пешеходци...(скоро ще се види и трагична пътна настилка). Тротоарите са с частична смяна на бордюри, абсолютна липса на нивелация (тротоара пред яслата е опасен за велосипедисти,заради наклона си), шахти над нивото,а на места вече чисто новият пресен асфалт вече е напукан и деформиран. Смешна гледка е частичното асфалтиране пред и отстрани на Пацони", продължава г-жа Михайлова.

"Трагичното е, че не влизат да правят цялостен ремонт по вътрешните улици, където един чужденец би си помислил, че сме били бомбандирани. Не съм шофьор, но не одобрявам това и стига с тези кърпения, че изглежда още по-грозно и е нетрайно. Кметът, ако си мисли, че с това ще пледира като хубава свършена работа - е, аз няма да гласувам за такава подигравка и "замажи очи", категорична е разочарованата гражданка.

Течащите и завършени ремонти в Русе разочароваха стотици граждани. Всеки ден някой от тях споделя снимки от квартала, в който живее - налага се да се "любува" на тези грозни гледки, да минава през дупки ежедневно, да си чупи колата в тях. 

Дали кметът ще се трогне изобщо от неодобрението на избирателите си...остават само още няколко месеца до местните избори и тогава ще разберем! Ще станем свидетели на поредното замазване на очите, ей, тей ако мине номерът и тоя път, за още едно мандатче...

Г-н Стоилов, дали ще мине номерът?!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари