Автокрадец е избягалият от снощното местопроизшествие в София

0
32-годишният мъж е стар познайник на органите на реда с над 70 криминалистични регистрации
32-годишният мъж е стар познайник на органите на реда с над 70 криминалистични регистрации Снимка: Катастрофи в София / Facebook

32-годишният мъж е стар познайник на органите на реда с над 70 криминалистични регистрации

Задържаха извършител на автокражба в София.

Малко след 20:00 часа във вчерашния ден в Столичната полиция било съобщено за противозаконно отнет лек автомобил. Според получените данни, собственикът на превозното средство го оставил за кратко с ключ на таблото пред магазин за хранителни стоки в квартал „Христо Ботев“. Докато пазарува в търговския обект той вижда как неизвестен мъж задига колата му.

Незабавно били предприети съвместни заградителни действия от служители на Първо РУ и отдел Специализирани полицейски сили на СДВР. Действията на полицаите били подпомогнати и от сили на ГДЖСОБТ. Минути по-късно извършителят на автокражбата бил локализиран, но отказал да се подчини на полицейските разпореждания и в последствие реализирал пътен инцидент на бул. „Цариградско шосе“. При последвалия опит за бягство той бил спрян и задържан на кръстовището на улиците "Слатинска" и "Гео Милев".

Оказало се, че зад волана е 32-годишен мъж, известен на органите на реда, с над 70 криминалистични регистрации и осъждан.

Както ви съобщихме по-рано днес, шофьор избяга от местопроизшествие в София на бул. „Цариградско шосе“ след удар с лек автомобил "БМВ".

По случая е образувано досъдебно производство. Предстои доклад на събраните материали в прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари