Авария в 10-тонен аквариум в екомузея сготви рибата на чорба

0

Авария в 10-тонен аквариум в Русенския екомузей неочаквано облагодетелства медиите, разпространи горещата новина briagnews.bg.

От поразията се получила вкусна рибена чорба и поради огромното количество, днес, 1 април, репортери, редактори и други, са поканени на продължителна дегустация.

Аварията станала при опит за стимулиране на процеса за стабилизиране на здравословното състояние на дунавски видове риби. Поради техническа грешка, в един от аквариумите техник забравил през нощта включен киловатов нагревател. /Бързовар, уточняват от пресцентъра/.

В резултат на това нерегламентирано действие е настъпила необратима реакция в животинския и видов състав на аквариума с обем 10 тона.

Дегустацията на гореупоменатата рибена чорба стартира днес от 12.00 часа, тъй като рибата е била прясна, приканват се медиите да не закъсняват.

В природата рибите са носители на множество паразити, поради което се налага преди да постъпят в аквариума, те да преминат през карантина. Един от дезифектантите обаче се нуждае от затопляне на водата, поради което било предприето действието с фаталния бързовар.

Смята се, че рибите в този аквариум страдали от синдрома на констипативната хомофобия и били силно стресирани за дълъг период от време, поради което се пристъпило към лечение.

Синдромът на констипативната хомофобия не се отразява на вкусовите качества, уточняват специалисти.

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари