Аварирал кораб, пътуващ за Русия, затвори Босфора

0
До аварията близо до истанбулския район Юскюдар се е стигнало заради неизправност на двигателя на 190-метровия кораб "Вива еклипс"
До аварията близо до истанбулския район Юскюдар се е стигнало заради неизправност на двигателя на 190-метровия кораб "Вива еклипс" Снимка: VesselFinder / архив

Проливът Босфор днес бе временно затворен за движение заради повреда на товарен кораб, плаващ от град Тузла (окръг Истанбул) за Русия

Тпва съобщи частният турски телевизионен канал НТВ, като се позовава на Главната дирекция на бреговата охрана, предаде БТА.

До аварията близо до истанбулския район Юскюдар се е стигнало заради неизправност на двигателя на 190-метровия кораб "Вива еклипс" ("Viva Eclipse"), плаващ под флага на Панама. Към мястото на инцидента са изпратени влекачи, както и лодки на бреговата охрана и специалисти, които да работят за отстраняването на повредата на двигателя.

Проливът Босфор е един от най-натоварените проливи в света.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари