Асен Василев: Понякога истината боли

1
Не смятам, че нашите служби за сигурност гарантират сигурността на страната, каза министърът на финансите
Не смятам, че нашите служби за сигурност гарантират сигурността на страната, каза министърът на финансите Снимка: Facebook

Не смятам, че нашите служби за сигурност гарантират сигурността на страната, каза министърът на финансите

На 100% сме сигурни, че изгонихме руски шпионин, а не обикновен свещеник. Единственият проблем е, че той е работил в България в рамките на 5 години, а ДАНС не са го засекли. Той е правил вербувания на македонски граждани в България.

Това заяви в ефира NOVA министърът на финансите Асен Василев.

"Ако информацията, която ДАНС изнесоха, е вярна, това означава, че при експулсирането миналата година той не е бил експулсиран, което означава, че ДАНС или не са имали информация, или поради някаква причина не са действали. Разбирам, че понякога истината боли", добави коментира Василев.

"Истината е, че поне това, което аз виждам като продукт от нашите служби за сигурност, не отговаря на никакви стандарти. И съответно съвсем отговорно мога да кажа - не смятам, че гарантират сигурността на страната", заяви Асен Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    ...
    и аналния секс боли. там няма жлеза да смаже. там направо се разкъсва. понякога и понгалите се изцъклят. боли от факта че педераст с психично отклонение върти парите нс държавата.
  • 2
    3
    страннно е
    странно че този американски слуга ще каже че истината боли ако още си вярва, че няма български гражданин, който не се е усетил че той и хунтата му са национални предатели
  • 4
    2
    СОЦиопат
    По-некомпетентни и некадърни безредици не са управлявали тази държава.
  • 3
    1
    русенец
    В какво си сигурен е нещо, което няма значение. ДОКАЗАТЕЛСТВА имаш ли, педал нещастен и американско мекере такова? Защото ако имаше защо не ги съди, а само ги изгони? Баси държавата сме, след като ни управляват педали и гъзолизци!:(
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари