Аржентински телевизии предаваха на живо банков обир

1
Докато текат празненствата, група фенове разби клон на банка и изнесе сейф
Докато текат празненствата, група фенове разби клон на банка и изнесе сейф Снимка: Getty Images

Докато текат празненствата, група фенове разби клон на банка и изнесе сейф

Шампионският парад по улиците на Буенос Айрес в чест на световната титла на Аржентина доведе и до безредици. Полицията в аржентинската столица трябваше да се погрижи за сигурността в града, но нямаше как да има пълен контрол над милиони души, излезли да празнуват триумфа, предава Sportlive.bg.

Докато текат празненствата, група фенове разби клон на банка и изнесе сейф. Обирът дори бе заснет на живо от местни телевизионни канали, които отразяваха шампионския парад. Крадците извършиха обира напълно необезпокоявано, като дори получиха подкрепа от случайни минувачи.

Пред клона на банката обирджиите бяха паркирали бус, в който натовариха задигнатите вещи. Не е ясно в какви размери е "плячката" на обирджиите, както и дали вече са заловени предвид това, че лицата им се виждат по телевизията и в интернет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари