Арман Бабикян: Омръзна ми да слушам от недояли политици, че протестите не знаели какво искат

1
С мърморене не се гонят мутри!
С мърморене не се гонят мутри!

Омръзна ми да слушам от недояли политици, превтасали политолози и диван-демократи, че протестите не знаели какво искат за бъдещето!

Нямали стратегически план и за това гражданите на улицата били "сган"! Така можем да изкараме и 500 години въртейки броеница...Същите тези, могат да понапишат "стратегически план" за бъдещето ако искат или ако могат?! Но не го правят, а седят във виртуалното си Ганкино кафене и люпят семките на събитията. В това време, пред площадите на протестите се изказаха стотици българи с коефициент на интелигентност надхвърлящ цялото Народно събрание и Министерски съвет взети заедно!

Бъдещето? Изкуствен интелект, бионика, 3D принтиране, нанотехнологии, Big Data....дали да изброявам? На пръв поглед технологични въпроси, но всъщност засягат лечението на хора, индустрията, образованието, отбраната и т.н. Промените са толкова радикални, че хората не си дават сметка, че до преди 10 години нямаше смартфони, а днес с изумителна скорост стават излишни туристическите агенции! Та, кой от днешната власт дава ясен отговор и стратегически план за България? Никой! Но това не пречи описаните по- горе лица, да бръщолевят, че иде всемирен хаос в страната ни заради протестите. Бъдещето идва в страни, в които въпросът със свободата, справедливостта и демокрацията е решен. Днес се занимаваме с това, защото с мърморене не се гонят мутри! А утре, България ще получи своят проект за бъдещето.

Арман Бабикян

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари