Арман Бабикян: Не може ИТН да се държат като нацупени моми, Иванчо кога се клел в теб?

0
Задкулисието има сметка да няма парламент в България, смята той
Задкулисието има сметка да няма парламент в България, смята той Снимка: БНТ

Още един кръг консултации са по-добре от партийното мълчание. Всяка стъпка може да се окаже полезна.

Това заяви пред БНТ депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!" Арман Бабикян по повод усилията да се създаде редовно правителство.

"С ИТН имахме съвпадение по политики, но след това се „спусна“ един кабинет. Когато нямаш мнозинство не се прави правителство", каза още той.

"Никой не мисли, че когато предлагаш министър това е отговорност. Не може да сме безкритични и да приемем който и да ни се предложи", допълни Бабикян по повод действията на "Има такъв народ".

"Изборите не са са инструментът, който ще ни реши проблема. Трябва дипломация в партиите, за да се стигне до споразумение. Няма да има пари за "Ремдесивир", за пенсионерите по 50 лв. допълнително, за лекарите - тогава никой няма да го интересува кой какво и на кого е казал", категоричен бе представителят на ИБГНИ.

"Не могат да се държат като нацупени моми, Иванчо кога се клел в теб? Ако се бяхме клели, нямаше да се явим отделно на избори. Дори когато продаваш кола слагаш 500 лв. отгоре, за да отстъпиш по време на преговори", обърна се той към ИТН.

Задкулисието има сметка да няма парламент в България, смята Бабикян. "Като гледам как върви бодрата опозиционност няма управляващи", каза депутатът по повод това, че първите две политически сили се обявиха за опозиция.

"В третият мандат няма логика, надявам се че от ИБГНИ ще бъдем балансьори", завърши Арман Бабикян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари