Арестуваха младежа, помел двама души на пешеходна пътека в София

1
Автомобилът е блъснал пешеходците и след това се е ударил в метален стълб
Автомобилът е блъснал пешеходците и след това се е ударил в метален стълб

Автомобилът е блъснал пешеходците и след това се е ударил в метален стълб

15 минути след полунощ, в района на кръстовището на булевард "К. Величков" и улица "Русе" е станала тежка катастрофа, при която са загинали двама души, съобщават от МВР.

По първоначални данни, от улица "Мелник" към булеварда се движел лек автомобил, със софийска регистрация. На пешеходна пътека в района на кръстовището настъпва пътен инцидент с пресичащите от ляво на дясно двама души – жена и мъж, на 23 години, които са загинали. Малко по-късно автомобилът се е ударил в метален стълб вдясно, по посока на движението. Шофьорът, на 18 години, е задържан в Трето РУ - СДВР.

По случая е образувано досъдебно производство. Предстои изясняване на всички обстоятелства по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    444444
    Много си прав.Богаташите купуват на пишлеметата си скъпи коли убийци.Според нашите закони за съжаление няма да получат от 80 до 150 години.Тези изроди трябва да се трепят!!!!!Други начини ако има пишете!!!Убиват невинни хорица!!!Правосъдие в тази страна няма!!!!
  • 6
    3
    бах ти глупаците
    Законите в тази нещастна територия са написани за престъпниците .При толкова тъп и неграмотен народ наказанията трябва да са максимални ,че малоумниците да могат поне да се ограничат.Алкохол,наркотици ...конфиксация на автомобила и 2-3 бона глоба .При смърт...20-30 години затвор.При повече от един човек....доживот .Вкарайте няколко урода и всичко ще се кротне ..Поне драстично ще намалеят уродите .
  • 10
    2
    Наско
    Бог да прости тези млади хора ! , за виновника адекватно наказание …, както в Щатите от 80 до 150г затвор, да видим после кой ще кара със 150кмч в населени места
  • 16
    1
    ........
    Хвърляйте този изверг в затвора!!!!!!Веднага!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари