Арестуваха мъж за заплахи към полицай в Две могили

0
Младият мъж отправил закани за саморазправа чрез приложението "Месинджър"
Младият мъж отправил закани за саморазправа чрез приложението "Месинджър"

Младият мъж отправил закани за саморазправа чрез приложението "Месинджър"

В РУ - Две могили е образувано досъдебно производство, заради отправени заплахи срещу полицейски служител, съобщиха от пресцентъра на МВР - Русе.

Полицията е започнала разследване за престъпление, след като на 25 март т.г. 23-годишен жител на град Две могили е отправил закани за саморазправа към полицейски служител, чрез приложението "Месинджър".

Поводът бил това, че през месец май миналата година служителят е съставил акт на 23-годишния, след като е установил извършено от него нарушение по ЗДВП /управление на МПС с положителна проба за употреба на наркотици/, вследствие на което срещу него е образувано досъдебно производство, осъден е на "лишаване от свобода" и е изтърпял наказанието ефективно.

23-годишният е задържан, телефонът му е предаден за нуждите на разследването.

Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    4
    Дражев
    Да взема още една ефективна присъда под мишница щом проявява такава дързост и чувство за безнаказаност
  • 11
    3
    до 1
    Ако беше шамаросал лигльото щяхте да ревете за „полицейско насилие“ Баси шизофренията!
  • 9
    2
    До долния
    Напротив, в Европа, да не говорим и за САЩ, на никой не му и минава на ум да не изпълни полицейско разпореждане или да отправи закана. Ама тук в България, благодарение на безделниците от антиБългарския Хелзински комитет и под ръководството на великата юридическа мисъл на Ристе Бойкикев и Наско Генерала - всичко е възможно. Съдебната реформа така е деформираха, че няма накъде повече
  • -3
    1
    Моя милост
    Това са европейските ценности и морал. Какъв полицай е щом се плаши от съобщение по телефона. Ако беше шамаросал пикльото нямаше да е така.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари