Арестуваха мъж за домашно насилие в село Сваленик

3
След сигнал за домашно насилие полицията е задържала мъж, който е укривал в дома си незаконно оръжие
След сигнал за домашно насилие полицията е задържала мъж, който е укривал в дома си незаконно оръжие

След сигнал за домашно насилие полицията е задържала мъж, който е укривал в дома си незаконно оръжие

На 5 септември в 18:23 часа, чрез ЕЕН 112, в ОДМВР – Русе е подаден сигнал от жителка на с. Сваленик за осъществено домашно насилие спрямо нея от страна на 58-годишен мъж, с когото живее на семейни начала. На място в селото веднага са изпратени полицейски служители.

Първоначално мъжът е успял да избяга от адреса, но впоследствие е открит и задържан. В хода на изясняване на случая става ясно, че 58-годишният е нанесъл побой на жената, като това не се случва за първи път, както и че държи незаконно в дома им огнестрелно оръжие. На място е изпратена дежурна оперативна група и при последвал оглед в куха колона във вътрешността на двора на имота е намерено въпросното огнестрелно оръжие - пушка, сгъната на две, с неустановена марка, както и боеприпас.

По случая е започнато досъдебно производство и работата по разследването му продължава.

На 58-годишния мъж, който е известен на правораздавателните органи и с други прояви, е повдигнато обвинение, като след полицейското задържане от прокуратурата му е постановена мярка до 72 часа.

Днес предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на постоянна мярка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Vcxxfgg
    Абе,жени не се спряхте да се занимавате с престъпници!!!!!!Какво търсиш при такъв????Ами,търсите си го!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари