Мобилни екипи на МВР ще посетят девет села в русенско

1
График за посещение на населени места от мобилни екипи на ОДМВР - Русе през месец юни 2023 година
График за посещение на населени места от мобилни екипи на ОДМВР - Русе през месец юни 2023 година Снимка: Архив

График за посещение на населени места от мобилни екипи на ОДМВР - Русе през месец юни 2023 година

ОДМВР - Русе обяви график за провеждане на срещи с местната власт и жители в различни населени места през месец юни 2023 година. Мобилни екипи, включващи служители от различни отдели на полицията, ще се ангажират със заплануваните срещи, които се фокусират върху въпроси за сигурността и реда.

В рамките на графика са предвидени срещи в няколко села и населени места. На 14 юни, мобилните екипи ще посетят селата Сваленик, Кацелово и Церовец в интервала от 09:00 до 12:00 часа. Следващата среща ще се проведе на 21-ви юни в селата Просена, Долно Абланово и Хотанца, отново от 09:00 до 12:00 часа. Накрая, на 28 юни е планирано посещение в селата Батишница, Чилнов и Бъзовец, в същия времеви интервал.

Гражданите ще бъдат уведомени за точните места и часове на срещите чрез кметовете или представителите на местната администрация. Това ще даде възможност на хората да се включат и да изразят своите въпроси и опасения по отношение на сигурността и реда в техните райони.

Такива срещи са важен форум за комуникация между гражданите и полицията, като се осигурява взаимодействие и разбирателство между двата субекта. Те предоставят възможност на местното население да споделят своите притеснения и да получат информация относно дейностите и инициативите на полицията по подобряване на сигурността в района.

Графикът на ОДМВР - Русе за провеждане на подобни срещи е важна стъпка към по-тясно сътрудничество между общността и полицията, като се насърчава открит диалог и създаване на условия за подобряване на сигурността и благоденствието на гражданите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    S.B
    И да проверят малко не регистрирани земеделски машини за щото в русенско е ад .И за пияни шофьори.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари