Възможно е Емили да блъфира за опитите за самоубийство

2
Не ми е казвано такова нещо, чух го като всички в съдебната зала, каза адвокатът на Емили Анелия Райчева
Не ми е казвано такова нещо, чух го като всички в съдебната зала, каза адвокатът на Емили Анелия Райчева Снимка: 24 ЧАСА / Никола Михайлов

Не ми е казвано такова нещо, чух го като всички в съдебната зала, каза адвокатът на Емили Анелия Райчева

"Направих 2 опита за самоубийство в ареста. Първия път опитах да се обеся с чаршаф, но той се отвърза и паднах. След това пробвах да си прережа вените, докато бяхме в дворчето на разходка, но охраната ме спря", заяви вчера пред Окръжния съд в Пловдив Даниел Йорданов, познат като Емили Тротинетката, в опит да омилостиви магистратите и да променят мярката за неотклонение в по-лека, предаде 24 ЧАСА.

Според запознати с условията в ареста обаче в помещенията там няма къде да се завърже чаршаф и човек да направи опит да увисне на него. А за опит за прерязване на вените е нужен нож или нещо остро - все предмети, с които задържаните не разполагат. Емили Тротинетката не е споделила и на адвокатката си за опит да сложи край на живота си. "Не ми е казвано такова нещо, чух го като всички в съдебната зала", заяви Анелия Райчева.

Междувременно след задържането на Даниел Йорданов-Емили, Тодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца за видеото със завързано като куче момче в прокуратурата продължават да получават сигнали и за други клипове с тяхно участие. "Не е ли явно неуважение към обществото и клип, в който Чеченеца вози Куката на количка в пловдивски хипермаркет", цитира написаното от гражданин прокурорът по делото Костадин Паскалев. Той допълни, че в прокуратурата за първи път получават благодарствени писма. "Обикновено държавното обвинение е виновно за всички, но сега ни благодарят за задържането на тези хора", обясни той.

На този етап тримата остават в ареста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    5
    абе
    защо наричате педерастът Емили ?
  • 18
    4
    Отегчен
    Ако беше касиер в Кауфланд, програмист, онлайн телефонист, докер или склададжия щеше да си живее нормално. На никой нямаше за му дреме дали има камбанки. Ама то, звезда искало да става. И то войнстващо агресивна. То не беше тротинетки, не беше интервюта и демонстрирано презрение към нормалните. Е, ади сега да си научим житейските уроци по трудния начин.
  • 12
    3
    Спокоен
    Сега, че младежът /Даниел/ не е добре е ясно. Но защо не са работили психиатри с него? Има стотици хомосексуални, транссексуални и т.н., които по някакъв начин са овладели девиацията си, живеят нормало, социализират се и т.н. Момчето е имало някаква подкрепа, получава инвалидна пенсия, но защо не е лекувано? Ако се налага - принудително. Вероятно е тромава процедура, но сега какво става? Даниел отива в затвора. А там без "покровител" сред затворниците наистина ще оцелее трудно.
  • 11
    2
    Фртио
    Ама тази или този на ескимос лед ще продаде!!!!Блъфира разбира се!!!!! Де късмет да е вярно!!!!!
  • 11
    1
    ....
    Хахаха, ама сериозно ли.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари