Арестант избяга от благоевградската болница

0
Младежът, както си е с белезниците, излязъл през прозореца, стъпил на широкия перваз под него, след което скочил на паркинга от 2 метра височина
Младежът, както си е с белезниците, излязъл през прозореца, стъпил на широкия перваз под него, след което скочил на паркинга от 2 метра височина Снимка: БГНЕС

Младеж, доведен за преглед от полицейски патрул, скочи през прозорец на Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград и избяга, предаде БГНЕС.

Комичният, но дързък инцидент, станал в 6.45 часа тази сутрин. Патрул от двама полицаи довел към 6.35 часа закопчания с белезници около 18-годишен младеж, за да бъде прегледан от лекар и след това задържан в ареста.

След като бил вкаран в СПО, единият полицаи излязъл отвън, за да се обади по телефона, а колегата му пазил арестанта в отделението, докато се освободи дежурният лекар. През цялото време задържаният се озъртал и когато лекарят го поел за преглед в шокова зала, арестантът хукнал, изтичал по коридора към помещението, в което почиват лекарите, когато няма пациенти. Там единствено имало един прозорец без решетки.

Младежът, както си е с белезниците, излязъл през прозореца, стъпил на широкия перваз под него, след което скочил на паркинга от 2 метра височина. На бегом пресякъл паркинга пред частната болница и побягнал към лозята в местността Баларбаши.

Двамата полицаи скочили като ужилени, метнали се в патрулката и поели към паровата централа на МБАЛ-Благоевград, за да го пресрещнат. След което се върнали назад и се обадили на колегите си за помощ.

Избягалият арестант се издирва.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари