Антон Златанов няма да встъпи в длъжност като директор на "Гранична полиция"

0
Той счита, че не би могъл да изпълнява задълженията си без пълно обществено доверие
Той счита, че не би могъл да изпълнява задълженията си без пълно обществено доверие Снимка: МВР

Той счита, че не би могъл да изпълнява задълженията си без пълно обществено доверие

Главен комисар Антон Златанов, който днес беше преназначен временно за директор на Главна дирекция „Гранична полиция“, няма да поеме поста по лични съображения, съобщиха от МВР. Той счита, че не би могъл да изпълнява задълженията си без пълно обществено доверие. Комисар Златанов разбира отговорността на директора на ГДГП с оглед и на присъединяването на България към Шенген и всички отговорни задачи пред дирекцията и счита, че ръководителят на структурата трябва да се ползва с пълното доверие на обществото.

Антон Златанов остава част от системата на МВР на поста, заеман до момента. Ръководството на министерството ще продължи да разчита на неговия експертен опит и професионализъм.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари