Антон Кутев: Няма да отидем на избори. Всичко е цирк

0
Според него управляващите ще се договорят по "други механизми"
Според него управляващите ще се договорят по "други механизми" Видео: NOVA

Според него управляващите ще се договорят по "други механизми"

"Според мен няма да отидем на избори. Никой от тях няма интерес от избори, И всичко е един цирк. На мен поне така ми се струва. Най-вероятно е, че ще вдигаме шум, ще си говорим, ще искаме, няма да си даваме, но ще се стигне до оставка на кабинета и избиране на друг, който ще бъде посочен от Бойко Борисов. Защото именно той е човекът, който трябва да определи посоката на новия кабинет – формално и неформално, защото той е лидерът на най-голямата политическа партия. Това е редът. президентът взима мандата от Денков който подава оставка, и го дава на ГЕРБ”.

Това заяви в предаването „Офанзива” по NOVA News бившият говорител на служебното правителство на Гълъб Донев Антон Кутев, коментирайки въпроса кое е по-вероятно ротация или избори 2 в 1.

Според него управляващите ще се договорят по "други механизми". "Тези механизми, които досега държаха "сглобката", не са престанали да работят", подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари