Антон Кутев: Манипулация е, че падането на това правителство ще се превърне в национална катастрофа

1
Бившият говорител на служебното правителство с коментар за кризата във властта
Бившият говорител на служебното правителство с коментар за кризата във властта Снимка: БГНЕС

Бившият говорител на служебното правителство с коментар за кризата във властта

Вчера, Константин Вълков над 10 пъти повтори, че благодарение на Слави, България няма правителство. А това е абсолютно невярно. Конституцията на България гарантира, че във всеки един момент, България има правителство, редовно или служебно. Редовното може да бъде коалиционно, експертно, целево или друго. Но правителство не може да няма. Понякога може да няма парламент, но правителство винаги има!

Което означава, че някой се опитва да ни изманипулира, че падането на това правителство ще се превърне в национална катастрофа. Еми не е така. Когато падне това правителство, ще дойде друго, по реда, подробно описан в Конституцията на България. Изборът на правителство е право на българските граждани и Конституцията е предвидила ясен механизъм за изявяване на волята на гражданите. Падането на всяко правителство е част от този механизъм и не създава опасност за държавността. Опасност за държавността може да създаде управлението, когато е грешно насочено или аматьорско, но падането на което и да е правителство е регламентирана част от политическия процес.

Антон Кутев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Една ракия никога няма да те попита колко други си имал преди нея.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари