Антон Хекимян: Притеснителни са резултатите

0
В София 4.1% не подкрепят никого и този резултат расте, заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДС
В София 4.1% не подкрепят никого и този резултат расте, заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДС Снимка: Facebook

В София 4.1% не подкрепят никого и този резултат расте, заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДС

"Благодаря на всички, които ме подкрепиха и гласуваха за мен. Уважавам избора и на тези, които не ме подкрепиха и поздравявам кандидатите, които отиват на балотаж."

Това написа днес във Фейсбук кандидатът на ГЕРБ-СДС за столичен кмет Антон Хекимян в първа реакция след предварителните резултати от местните избори.

"Притеснителни са резултатите от този вот: първият е първи с едва 34 000 гласа (към момента) от имащи право на глас 1 100 000… В същото време в София 4.1% не подкрепят никого и този резултат расте!

За мен и може би за тези, които не гласуваха, предстои труден избор между държавна сигурност и държавна собственост! И да - всеки носи отговорност за изборите си. Аз моя го направих и не съжалявам. Ще работя и ще го отстоявам!", допълва Хекимян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Фо пърдомян
    Анатема изцъклен боклук!
  • 3
    2
    фена на Путин
    Сега стана ли ти ясно, че си бърсаха гъза с тебе гербаджиите ? Алчен нещастник. Слугува им в телевизията и накрая се изсраха върху теб.
  • 6
    1
    Де да знам
    В Армения се води война. Атавистично е, заложено е мъжете да защитават майката-Родина. Мъжете Хекимян, Лебикян, Халваджян, Хампурцунян и т.н.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари