Каква е избирателната активност към 13:00 часа според "Галъп"?

1
В Благоевград активността остава най-висока
В Благоевград активността остава най-висока

В Благоевград активността остава най-висока

Най-висока избирателна активност към 13:00 часа има в Благоевград. Това сочат данните от exit poll на „Галъп”, съобщава NOVA. До този час 29,9% от избирателите в града са гласували за кмет и 29,6% - за общински съветници. След това се нарежда Кърджали с 23,0% гласували за кмет и 23,1% - за общински съветници.

Избирателната активност в Столичната община е 15,7% за кмет и 15,5% - за Общински съвет, в Пловдив за градоначалник вота си са дали 19,2% от имащите право на вот, а за общински съветници – 14,2%, във Варна – 19,2 и за двата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари