Анна Заркова: Май приключихме с промяната. Но продължават да ни спасяват. Милостиви Боже!

2
Сега ни спасяват от спекулантите - така, че цените скачат като полудели хлебарки.  Спасяват ни от глада, като купуват с нашите пари жито - при пълни хамбари...
Сега ни спасяват от спекулантите - така, че цените скачат като полудели хлебарки. Спасяват ни от глада, като купуват с нашите пари жито - при пълни хамбари...

Май приключихме с промяната. Но продължават да ни спасяват.

Милостиви Боже!

Спасиха ни от лошите мобилни оператори - така, че добрите първи вдигнаха таксите.

Спасиха ни от събирачите на дългове - така, че още не сме го забелязали.

Спасиха ни от горските апаши - така, че други им заемат местата.

Спасиха ни от плащането на тия детски градини, дето ги няма.

Спасиха ни от ниските пенсии - знаете как.

Спасиха ни от лъжите наедро - смениха ги с лъжи на дребно и обещания за бъдеще неопределено.

Спасиха ни и от мисирките на Бойко - като си завъдиха и собствени.

Спасиха ни от кадрите на служебните правителства - като назначиха партийните си послушници и ги съешиха с ветерани от бившия режим.

Въобще - спасиха ни от Бойко Борисов така, че негови имитатори и имитаторки да ни управляват почти по същия начин.

Сега ни спасяват от спекулантите - така, че цените скачат като полудели хлебарки.

Спасяват ни от глада, като купуват с нашите пари жито - при пълни хамбари...

Спасяват ни от мислещите хора в партиите - така, че ни един да не остане.

Ще ни спасяват и от войната - страх ме е да си помисля как биха го направили, ако не ги командваха от ЕС и НАТО.

Нощес сънувах, че ме спасяват от мислите ми - като се канят да ме арестуват. Кошмар! Добре, че се събудих. Но пък ме хвана страх, че ще го видя на живо.

Анна Заркова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    до 2
    Ти това ли разбра от написаното от мен?:) Ти си интелектуалец, бе! Да не си завършил "гимназията" по шев и кройка?:)
  • 12
    3
    русенец
    Госпожо Заркова, Всичко това което споменахте е управлявано от БСП, където е Вашия собствен син - пълен парашутист за Русе. 1- мобилните оператори - Корнелия Нинова щеше да ни спасява, ама явно госпожо Заркова не четете преса и не слушате телевизия 2. Събирачите на дългове щеше да ни спасява Майчето Манолова, ваш идеен съратник, излюпен от вашата люпилня 3. относно назначените горски апаши - права сте, но новите са активисти на БСП назначени от министър Иван Иванов, крайно ненавиждан в Шумен 4. относно пенсиите и социалната политика - министър на труда и социалната политика Георги Гьоков, от БСП, съпартиец на сина Ви. 5. по-добре че ни освободиха от кадрите на служебните правителства. Нали става въпрос за правителството на Стефан Янев, чията дъщеря работи в Булгаргаз, отдел международни отношения, а днес новият председател на ДКЕВР открито по телевезията заяви, че бившото ръководство на Булгаргаз е отказало евтиния азерски газ и сме станали абсолютно зависими от Русия. Дали съвпадението е случайно с позицията на бившия вече "военен" министър Янев. 6. за спекулантите - щеше да ни спасява Корнелия Нинова и нищо неправещата Комисия за защита на потребителите. още факти искате ли госпожо Заркова?? Или поправяте пътя на синчето си?? Както Катето Евро поправя пътя на своето синче. Госпожо Заркова, на-добре е не пишете глупости, защото и последните 0,1 % от уважението към Вас ще отпадне. И това, че Ви говоря в уважителна форма не е за факта, че Ви уважавам за написаните глупости, а за това че съм възпитан от моите родители, защото съм РУСЕНЕЦ, а не парашутист като сина Ви.
  • 5
    2
    Ти
    Русенски си поддържник на Нинова бе ! Рот фронт ,нали ! АБПФК ,бетон !
  • 13
    1
    русенец
    Драга ми Ани, синът ти е от хората, които правят политиката в България. Виждам на кого се е метнал милият плямпалник, който и един час работа няма в живота си, но се е нагърбил да прави политика.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари