Борисов: "Промяната" ни върна в първи клас

1
Колкото по-бързо си заминат, толкова по-малки ще бъдат щетите за България, заяви лидерът на ГЕРБ
Колкото по-бързо си заминат, толкова по-малки ще бъдат щетите за България, заяви лидерът на ГЕРБ

Според управляващите Младежката структура на ГЕРБ е "основният ценови регулатор" в България.

Младежите ни са предизвикали ценови хаос и ги грозят 5 години затвор, както заплаши Асен Василев. Това не е учудващо - вече арестуваха ученици заради надписи върху паметник. Кирил Петков и Асен Василев не са уплашени от МГЕРБ, а от собствената си некадърност.

От казаното вчера от управляващите установихме по безспорен начин, че в България има две партии - ГЕРБ и Младежки ГЕРБ, щом младежката организацията може да достигне до 1 милион души в интернет, въпреки че толкова са избирателите ни в момента, ако не беше далаверата с машините.

Всеки ден сме свидетели на политическата и управленската немощ на хората, които в момента управляват България. Един от най-провалените сектори е "Енергетика", който е изключително важен за националната сигурност на България. През последните 7 години с много усилия нашето управление успяваше да постигне устойчивост на цените - около 100 лв./MWh. Само през последните дни цената на електроенергията скочи до 700 - 900 лв.

Очевидно с всичките машинации със смяната на директорите на КЕВР и "Булгаргаз" имаха за цел единствено да си поставят свои хора. Новите обаче не притежават необходимата експертиза и това ще е пагубно за българския бизнес и за хората. Жалкото е, че тяхното безхаберие ще бъде платено от всички нас. Управляват ни некомпетентни хора, които не милеят за страната ни.

От изказванията на премиера Петков стана ясно, че прави разлика между бежанците от Украйна и "тези, на които сме свикнали" - бежанците от Афганистан, Пакистан, Сирия. И това е излъчено по една от най-популярните телевизии в САЩ. Когато говорим за фундаментални теми, които касаят начина, по който се представяме на международната сцена, трябва да бъдем много премерени.

Неколкократно призовахме управляващите да освободят ресурси от държавния резерв и да фиксират цента на горивата на 2 лева, за да са спокойни хората. Германският министър на икономиката направи това, за което аз говоря - освободи част от федералния резерв, за да регулира пазара. Дори в Германия чуха нашите призиви, но нашите управляващи не ни чуха.

Тъкмо възстановихме държавата след Орешарски и дойде "промяната" и ни върна в първи клас. Колкото по-бързо си заминат, толкова по-малки ще бъдат щетите за България. Вересиите, които ни оставят обаче ще ги плащаме всички български граждани години наред.

Това е политиката на Румен Радев - разделение и противопоставяне на хората. След като опитаха да “изчегъртат” ГЕРБ и системните парти започнаха да се разцепват. Изчегъртаха и Стефан Янев, с когото винаги съм работил добре. Оттук насетне не виждам как тежкото разделение и омразата между хората ще изчезнат.

Около 40 000 българи починаха от коронавирус, откакто Кирил Петков е в управлението. Това вероятно са повече жертви отколкото ще даде войната в Украйна.

Бойко Борисов, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Горчо саксийката
    Баце, ти си за детската градина, не за първи клас!
  • 3
    2
    Да, ама - не!
    "Промяната" може да се окажат по-некадърни от предните, ама нека да не забравяме ГЕРБ-авите "калинки" каква я сътвориха ...
  • 7
    1
    русенец
    Лъжеш, Мутро!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари