Ангел Русев: Още нямаме заплати, а президентът на федерацията дори не ме поздрави

0
Чакаме пари вече два месеца, само празни обещания, обясни щангистът
Чакаме пари вече два месеца, само празни обещания, обясни щангистът Видео: bTV

Чакаме пари вече два месеца, само празни обещания, обясни щангистът

Дори в разгара на чудесното представяне на родните щангисти на европейското първенство в София скандалите и безпаричието продължават. Шампионът в категория до 55 кг разкри пред bTV, че след успеха не е бил поздравен от президента на федерацията Ариф Маджид.

"За съжаление преди първенството отново имахме разделение, трудности, безпаричие. Получихме обещание от президента, но той дори не дойде да ме поздрави. А аз нищо не съм му казал или направил, това е напълно неочаквано за мен.

Звъняха на личната ми треньорка да дойде ме награждава, не знам каква е причината. Този месец трябваше да получим заплати, но...", разказа 22-годишният Русев, който вече има четири континентални титли.

Хаосът в един от най-успешните ни спортове продължава вече дълги години. В края на януари Маджид заплаши да подаде оставка, след като 13 клуба внесоха подписка за отстраняването му. По-късно той размисли, а петима от членовете на Управителния съвет подадоха сигнал срещу него за финансови злоупотреби в Софийската районна прокуратура, КПКОНПИ и Министерството на младежта и спорта (ММС).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари