Европейските ни шампиони по вдигане на тежести се завърнаха в България

1
Шефът на федерацията дори не ни поздрави, разкри Ангел Русев
Шефът на федерацията дори не ни поздрави, разкри Ангел Русев Снимка: LAP.bg

Шефът на федерацията дори не ни поздрави, разкри Ангел Русев

Шампионите и медалистите на България от Европейското първенство по вдигане на тежести в Тирана до момента се прибраха вчера и се зарадваха на топло посрещане на летище "София". На най-голям интерес се радваха златните медалисти Ангел Русев и Иван Димов, както и бронзовият призьор Габриел Маринов.

"Втора поредна титла, за мен беше доста добро състезание. Тренирах много добре, искам да благодаря на Стефка Костадинова, която ми се обади и ме поздрави. Шефът на федерацията дори не ни поздрави, така че не знам какво да кажа. Господин Колев винаги е бил до нас и ни е подкрепял, но сега беше там, а не дойде изобщо да говори с нас. Все едно не ни познава и не можем да си обясним такива действия, не знам какво иска да постигне с това отношение", каза Русев пред репортерите, предаде БТА.

Имаше много емоции, наистина, затова тренираме толкова време. Това ми беше дебют при мъжете, досега само кадети и юноши. На 19 съм, но вече се чувствам като мъж. Много се зарадвах и за Ангел. Целите ни са медали от Световното за мъже”, каза Иван Димов, който спечели златото в категория до 61 кг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    пфф
    Голям героизъм - да дигаш жилезу(те затова тренират, да берат жилезу после). Спорта определено е занимание и забавление за най-простите!
  • 4
    4
    Лилав патладжан
    Много сиган, бате, само сиган! Ама сиганска ни е държавицата, сигани са ни кумирите!
  • 1
    3
    До 1
    Тия мангали, както ти ги наричаш са момчета, които вероятно са положили доста повече труд от теб. Ако можеш, постигни това, което те направиха! Имаш ли представа колко подготовка в залата се иска за да застанат най-горе на стълбичката и всички да слушат заради тях българския химн? Ако не знаеш, по-добре замълчи и хич не си отваряй устата!
  • 4
    2
    русенец до първи коментар
    По-добре такива роми, отколкото крадци и изнасилвачи. А ти какво си постигнал в живота си? Някога слушал ли си химна от най-високото стъпало на спортно състезание? И да знаеш че всички са на крака да твоя труд и твоята пот
  • -9
    1
    хахаах
    Само мангали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари