Ангел Джамбазки: Опитват се да измислят българския Джордж Флойд, но случаят е съвсем друг

2
Евродепутатът изрази пълната си подкрепа за полицейския служител, прострелял момче при гонка
Евродепутатът изрази пълната си подкрепа за полицейския служител, прострелял момче при гонка Видео: NOVA

Евродепутатът изрази пълната си подкрепа за полицейския служител, прострелял момче при гонка

Европейската политика не е достатъчно прозрачна и последователна по отношение на украинския внос. В началото се говореше за транзит, за да се помогне на украинското земеделие, но и да стигне зърното до нуждаещите се. Но ако това зърно изкривява пазарите в източноевропейските държави и остава някъде, това е проблем. ЕС трябва да регулира транзита, за да няма страхове и удари в държавите членки. Това заяви за "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA съпредседателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки.

Той коментира и експулсираните членове на руската църква. "ДАНС нееднократно е експулсирала уличени в шпионаж за чужда страна. Такива хора си знаят, че когато бъдат разкрити, ще ги изпратят най-малкото в родината им. Абсолютна злоупотреба е играта с душевността и религията, ако е преценено, че конкретен човек е опасен за националната сигурност, ще бъде изпратен у дома си. Македонизмът е изобретение на Кремъл. Линия на противопоставяне винаги е имало, предполагам дейността на изгонените руски духовници е била да насъскват антибългарска дейност в Скопие", заяви той.

Евродепутатът изрази пълната си подкрепа за полицейския служител, прострелял момче при гонка. "То е ударило момиче с тръба по главата с цел грабеж. Подобни брутални престъпления трябва да бъдат наказани. Организации като БХК винаги защитават извършителите. Винаги се опитват да оправдаят техните действия. Става дума за банда, обвинена, че напада и граби хора няколко поредни дни. Когато полицай стреля два пъти предупредително във въздуха и преследваните не спират, а един от тях посяга към чантата си, какво да си помисли служителят на реда? С воден пистолет ли да напръска банда грабители? Полицаите са действали според закона. Огромно лицемерие е да защитаваш движението "Нито една повече", но и извършителите на такива престъпления. Една част от модераторите на мнения в обществото се опитват да измислят българския "Флойд", но не им се получава. Съвсем друг е случаят". (бел. ред. Джордж Флойд е афроамериканец, който на 25 май 2020 г. е починал при задържането си след като полицейски служител притиска с коляното си врата му в продължение на близо 9 минути).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Евро Пияндур
    Джордж Флойд бе същия като този дето го застреляха - престъпник оказал съпротива на органите на реда, и понеже масите към които принадлежи са най-изключени от всичко, и започнаха да се бунтуват, взеха та измислиха "Джордж Флойд" - жертвата. Измислиха го за да запазят безпроблемна властта си, по най-лесният начин успокоиха тълпите. Тук когато 'масите' вземат сериозен числен превес, и се случи нещо подобно, със бунтове, ще стане точно същото - ще сътворят български "Джордж Флойд" и ще се покрият по "топлите столчета".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари