Ангел Джамбазки: България губи стотици милиони евро на година, защото не влиза в Шенген

2
По думите му българският национализъм трябва да бъде фокусиран и обединен върху българските интереси и кауза
По думите му българският национализъм трябва да бъде фокусиран и обединен върху българските интереси и кауза Снимка: БНТ

По думите му българският национализъм трябва да бъде фокусиран и обединен върху българските интереси и кауза

България губи стотици милиони евро на година, защото не влиза в Шенген. Това заяви в "Говори сега" по БНТ евродепутатът от Европейските консерватори и реформисти и съпредседател на ВМРОАнгел Джамбазки.

"Докато не вземем някакви мерки ще ни държат там, където смятат, че ни е мястото. Тези, които се борят да влязат ще го направят. В това отношение българската политика е сгрешена, особено по отношение на мигрантите."

Според него нидерландският крайнодесен лидер Герт Вилдерс, който спечели парламентарните избори в страната, неговата партия и неговите съюзници вече поне 20 г. градят своята политическа кариера върху това, че не допускат мигранти, защото се възползва от социалния пакет на държавата, в която са.

"Разликата между политиците в Нидерландия и нашите колеги е, че там изборните обещания се спазват. Тяхната платформа години наред беше нулева миграция", уточни той.

"Европейският съюз е добър политически замисъл, тогава когато беше конструиран като общност на суверенни държави, които споделят общи ценности и общ пазар, като използват този общ пазар, за да живеят добре гражданите им", подчерта Джамбазки.

По думите му българският национализъм трябва да бъде фокусиран и обединен върху българските интереси и кауза.

"Когато сме разпилени се радват враговете. Около всякаква политическа сила може да има обединение, стига да има споделени общи политически идеи", коментира Ангел Джамбазки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Анчо, що така бе, Миме?
    И кой е виновен за това? Путин? Не вярвам! Да не би да сте вие, управляващите Идиоти, дето сал едни далавери (ма не Симеонов) гледате! Сопрете се, бе, па може и да ви "огрее", щото нас, "простосмъртните" ни шенген, ни евро-нещо си ни грее ...! Анчо, баце, ти си знаеш! Анадънму?
  • 3
    2
    123
    много важно, че губила стотици милиони. те с два подписа крадат милиарди и после децата плащат.
  • 6
    1
    Това пиянде
    Защо не замълчи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари