Ангел Джамбазки: Разговаряме с патриотичните организации за общо явяване на вота

0
Евродепутатът е категоричен, че партия „Възраждане” не представят българския интерес, а руските интереси
Евродепутатът е категоричен, че партия „Възраждане” не представят българския интерес, а руските интереси Видео: NOVA

Без патриотичните партии в Народното събрание преобладава националното предателство, заяви евродепутатът

Водим разговори за обединение на всички родолюбиви патриотични организации. Когато има резултат от него – всички ще разберете. Без обединение на патриотичните партии в Народното събрание преобладава националното предателство. Видяхте – ВМРО липсваше от няколко парламента - тези кратките, срамните, и веднага антибългарските сили се обединиха и предадоха Македония”. Това каза в студиото на "Твоят ден" по NOVA NEWS евродепутатът Ангел Джамбазки. Думите му визираха вдигането на ветото за начало на преговори за присъединяване на РС Македония към ЕС.

Той бе категоричен, че партия „Възраждане” не представят българския интерес, а руските интереси.

Искаме връщане на ветото, защото в РС Македония нападат хора с българско самосъзнание. Това противоречи на ценностите на ЕС”, каза Джамбазки.

За новите санкции срещу български граждани по втория списък „Магнитски” Джамбазки каза, че по смисъла на българското право този документ не е правен документ. „Посочват се лица в България – не коментирам дали са корумпирани или не, преди да бъдат осъдени, когато им сложиш такава стигма, това означава гражданска смърт. Досега този термин го виждахме хипотетично, сега го виждаме и на практика. Защо в списъка не виждаме лица от ДСБ…”, запита Джамбазки.

Той изтъкна сключения меморандум с Jamecorp, договорени количества газ на по-високи цени и обобщи: „Значи има добра корупция и лоша корупция”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Джамбазки съмнително е
    Най-добре се откажи и това ще ти даде възможност да те изберем отново за ЕВРОДЕПУТАТ !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари