Ангел Джамбазки: Няма нито една заявена политическа сила - едните слушат американското посолство, другите - руското

0
В обществено политическия живот на България има две групи сили, от които зависят важни фактори, коментира председателят на ВМРО
В обществено политическия живот на България има две групи сили, от които зависят важни фактори, коментира председателят на ВМРО Видео: NOVA

Дълги години зависимостта от един доставчик беше извор на политическа корупция, допълни той.

В обществено политическия живот на България има две групи сили, от които зависят важни фактори. И двете групи не се интересуват от интереса на българските граждани. Това заяви в ефира на “Здравей, България” по NOVA евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки. “Няма нито една заявена политическа сила, която да защитава само и единствено интереса на българските избиратели - едните слушат американското посолство, другите - руското”, каза Джамбазки да даде пример с евроинтеграцията на РСМ.

Вижте гласуването за Македония - американците ги натиснаха и те го направиха наведени. С това доказаха, че са служители, а не български народни представители”, каза евродепутатът и допълни, че в Европа “никой не се интересува от тази тема”.

Той коментира и газовата диверсификация на страната. “България трябва да търси варианти да не зависи от един доставчик”, смята Джамбазки. “Много дълги години зависимостта от един доставчик беше извор на политическа корупция, която формираше български правителства”, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари