Ангел Джамбазки: Готови сме за избори

0
Самостоятелното участие е най-сигурното, то е неизбежно
Самостоятелното участие е най-сигурното, то е неизбежно

Самостоятелното участие е най-сигурното, то е неизбежно

Това заяви в Пловдив съпредседателят на ВМРО и български евродепутат Ангел Джамбазки по повод предстоящите извънредни парламентарни избори на 2 октомври. Като отбеляза, че са си взели поуки от коалиционни грешки, той обясни, че от ВМРО ще водят разговори с формации, които определят себе си като българофилски и имат българоцентрично, национално мислене.

Джамбазки посочи, че от „Има такъв народ“ индиректно са показали, че нямат интерес от подобен разговор. Той изключи и коалиция с „Възраждане“ като ги нарече „част от руската хибридна пропаганда в цяла Европа“, която защитава интересите на Кремъл. Евродепутатът от ВМРО нарече предстоящите избори „страшна глупост“, изкуствено създадена от ДПС с помощта на ГЕРБ и „Възраждане“.

Ангел Джамбазки нарече състава на четвъртото служебно правителство – цитирам: „впечатляващ на първо четене“. И подчерта, че в него няма хора с тежки политически биографии на корупция, а членовете на служебния кабинет са професионалисти в съответните ресори. Според съпредседателя на ВМРО те имат да решават много тежки въпроси, тъй като предстои много тежка зима.

„Заради безумната, безобразна и безотговорна политика по т. нар. Зелена сделка, цената на тока и на всички енегроносители ще бъде драстично висока“, заяви Ангел Джамбазки. Той призова страната ни трябва да търси възможности за доставка на газ откъдето и да е другаде, но не от „Газпром“.

В Пловдив евродепутатът и съпредседател на ВМРО се включи в отбелязването на 119-та годишнина от избухването на Илинденско-Преображенското въстание. Тържественото честване се състоя пред паметника на героите в район „Южен“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    ...
    Абе, льольо ! Ти пак ли си фиркан ? Вие сте вън от всички шансове за парламент. Забрави, като замеряше и обиждаше хората от прозорците на власта. Изкара за супер тлъстата пенсия в Брюксел, стига ти толкова. Смешник.
  • 7
    1
    Наздраве, Ачо!
    Какви избори те гонят? МВРО като патерица на герберастите се самоизолира от политиката! Никога повече ОПГ ГРОБ=ДПС във властта!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари