Ангел Джамбазки: Водим разговори с ГЕРБ за съвместно явяване на изборите

0
"Разговорът ни с НФСБ е най-близък и най-важен, защото с тях сме работили добре и имаме добри резултати", твърди Джамбазки
"Разговорът ни с НФСБ е най-близък и най-важен, защото с тях сме работили добре и имаме добри резултати", твърди Джамбазки Снимка: БГНЕС/архив

"Водят се разговори с няколко политически формации за съвместно явяване на предстоящите парламентарни избори - сред тях е и ГЕРБ"

Това съобщи пред БНР Ангел Джамбазки, заместник-председател на ВМРО и евродепутат и уточни, че решението предстои да се вземе:

"Разговорът ни с НФСБ е най-близък и най-важен, защото с тях сме работили добре и имаме добри резултати".

"Протестът на "Атака" е буря в чаша вода". Това каза пред БНР Ангел Джамбазки, заместник-председател на ВМРО и евродепутат, във връзка с протест на "Атака" заради заличаването им от "Обединени патриоти". Решението беше прието от ЦИК след заявление от Красимир Каракачанов.

По думите на Джамбазки не е имало как да попитат "Атака" преди да предприемат тази промяна, тъй като не са могли да ги открият.

"Те търсят някакво внимание и искат нещо - действията на лидера им (Волен Сидеров - б.р.) е като по учебник", коментира зам.-председателят на ВМРО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари