Анелия: Внимавайте какво си пожелавате, аз платих висока цена

2
Певицата направи своята равносметка за 2022 г.
Певицата направи своята равносметка за 2022 г. Видео: NOVA

"По едно време залитнах в една крайност", сподели певицата

“Всяко нещо си има своя цена, внимавайте какво си пожелавате”. Това каза в студиото на “Събуди се” по NOVA певицата Анелия. Тя направи своята равносметка за 2022 г. “Важно е да имаш мечти, да следваш целите си и да не се ограничаваш, но най-трудното е балансът”. категорична е певицата.

Тя сподели, че цената, която е платила за своята слава е висока. “Това, което аз платих, беше личния ми живот. По едно време залитнах в една крайност. Днес съм щастлива и обичана жена”, споделя Анелия.

Жената е нещо велико. Много жени забравиха да бъдат жени. Жената трябва да има работа, с която да се чувства пълноценна. Но не е добре да забравя за какво се е родила - да гледа децата, да създава уют, да пази дома, да дава любов”, смята още тя.

Тя е готова със своя график за 2023 г. и е категорична, че ще отдели време за семейството си. “Направила съм си график, за да имам време за семейството си и за публиката. Не мога без публиката и без музиката”, допълва тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Reeee
    Пеенето по кръчмите ще почака.Гледай си семейството.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари