Анджелина Джоли и Брат Пит се развеждат

0
Джоли е подала документите за развод, заради спор за децата
Джоли е подала документите за развод, заради спор за децата Снимка: ЕПА/БГНЕС

Актрисата Анджелина Джоли е подала молба за развод със съпруга си Брад Пит, като основна причина за конфликта между двамата са децата им, съобщи сайтът TMZ, цитиран от БГНЕС.

В понеделник Джоли е подала документи за анулиране на брака, посочвайки като причина непреодолими различия.

Актрисата иска да получи попечителство върху шестте деца на двойката, като Пит ще има право на посещения при тях. Според изданието Джоли не иска двамата със съпруга й да имат общо физическо попечителство, а само правно.

Източници на TMZ, близки до семейството, съобщават, че решението на Джоли за раздяла с Брад е свързано с начина, по който той се грижи за децата си. „Тя е изключително разстроена от неговите методи“, посочва изданието. Според него актрисата е била възмутена от злоупотребата на Пит с марихуана и алкохол, като според нея той има и проблеми с гнева, което го прави опасен за децата си.

Не се съобщава и за трети човек в звездната двойка, като решението на Анджелина е изцяло заради отношението между актьора и децата му.

Според документите, подадени в съда, актрисата няма претенции за съпружеска издръжка.

Като дата на раздялата е посочена 15 септември 2016 г.

Двойката е заедно от 2004 г. Сключват брак през 2014 г., като заедно имат три биологични деца – Шайло на 10 години и близнаците Вивиан и Нокс на 8 години. Двойката отглежда и три осиновени деца – Мадокс на 15 години, Захара на 11 години и Пакс на 13 години.

И за двамата това не е първи брак. Джоли беше омъжена за актьорите Джони Лий Милър от 1996 г. до 1999 г. и за Били Боб Торнтън от 2000 г. до 2003 г. Преди нея Брад беше женен за Дженифър Анистън от 2000 г. до 2005 г.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари