Анджелина Джоли спечели битката за децата си

0
Брад Пит и Анджелина Джоли са постигнали споразумение за попечителството над децата
Брад Пит и Анджелина Джоли са постигнали споразумение за попечителството над децата Снимка: ЕПА/БГНЕС

Брад Пит и Анджелина Джоли са постигнали споразумение за попечителството над децата, съобщава сайтът TMZ, цитирана от Нова телевизия.

Актрисата е получила правата над шестте им деца до 30 октомври. Пит може да ги посещава в присъствието на лекар. Освен това, той е длъжен да дава проби за употреба на наркотици и алкохол.

Пит е бил посъветван и да направи консултация с психолог - в началото индивидуално, а по-късно със специалист по семейна терапия заедно с всички деца.

Договорът е сключен за три седмици, след което може да се направят нови условия или да се заведе дело в съда, съобщава още изданието.

На 19 септември Анджелина Джоли подаде документи за развод с Брад Пит. Тя обяснила това свое решение с непреодолими противоречия и с нехаресване на начина, по който съпругът й се държи с децата.

Няколко дни по-късно стана ясно, че Пит е следствен по обвинение за жестоко отношение с децата си. Инцидентът се случил на борда на частен самолет, където звездата ударил 15-годишния си син Мадокс докато е бил под въздействието на алкохола.

Звездната двойка живя заедно 10 години. Те сключиха брак на 23 август 2014 година и имат шест деца.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари