Андрей Новаков: 8 от всеки 10 лева, които се харчат за проекти у нас, са от ЕС

0
Животът във всяка една точка от страната ни зависи от Европа, сподели евродепутатът
Животът във всяка една точка от страната ни зависи от Европа, сподели евродепутатът Видео: БНР

Животът във всяка една точка от страната ни зависи от Европа, сподели евродепутатът

"8 от всеки 10 лева, които се харчат за публични проекти в България, идват от ЕС. Пътища, детски градини, спортни площадки, болници… Животът във всяка една точка от страната ни зависи от Европа", сподели евродепутатът от ЕНП Андрей Новаков, предава БНР.

Чрез проекта на БНР "Европа - ново поколение" той призова българите да излязат на 9-и юни и да дадат своя глас за този, който припознават най-близо до себе си.

"Аз вярвам в свободния избор на хората", настоя той.

Според него толерантността на Европа създава много проблеми.

"Европа, през тези последни десетина години, доста олевя, позеленя… Всички са добре дошли, но се оказа, че трябва да наложим на хората, които са се родили и израсли в Европа, да се променят така, че да им е по-леко на хората, които са се пренесли в Европа миналата година. В крайна сметка, ако аз се преместя утре в Мексико, никой няма да му дреме, че не говоря испански, ще трябва за да се адаптирам към средата там", аргументира се Новаков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари