Андрей Арнаудов: Очакваме всички млади хора в Русе

4

Кариерният форум ще се състои на 25 ноември и е напълно безплатен

Иван Христов и Андрей Арнаудов организират нов кариерен форум. Той ще със състои на 25 ноември в Русе и е напълно безплатен. Традиционно лекторите на Bulgaria wants you са топ мениджъри, популярни и успели българи, и хора, които са впечатлили със своите бизнес истории. Към момента са обявени Антъни Христов – световно известен художествен директор и дизайнер на анимационно студио Pixar, актьорът Александър Сано и Юлияна Дончева.

Щастлив съм, че само месец след голямото ни събитие в Мюнхен идваме в Русе. В Германия близо 1000 българи посетиха кариерните щандове и лекции. Надявам се в Русе хората да научат, че могат успешно да се развиват в България, вместо да емигрират, както от презентациите на гост-лекторите, така и от различните предложения за работа.“, сподели тв продуцентът Андрей Арнаудов, предаде bTV.

Юлияна Дончева също не крие, че емиграцията на младите хора е болезнен за нея проблем. Тя е майка на две деца и е на мнение, че те трябва да живеят и развиват в България, защото страната ни има нужда от амбицирани и образовани личности, които да я съставляват.

България има нужда от енергията, таланта и модерната визията за бъдещето на всеки един млад човек. Реализирайте мечтите си тук, защото вашият ентусиазъм ще промени живота на всички нас.“, споделя Юлияна.

По време на форумът “Живот и кариера – защо в България” ще има и кариерен форум, на който български и международни компании ще запознаят гостите с конкретни работни предложения.

Събитието на 25 ноември е безплатно, но изисква предварителна регистрация на сайта на платформата bulgariawantsyou.com

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    8
    до 7
    Какво са ти виновни хората с джипове бе. Може да работят на село и за това да им трябва джип.
  • 4
    7
    Отвратен
    Хората с джипове ще обясняват на бачкаторите от поточната линия, как трябвало да излязат от зоната си на комфорт.
  • 1
    6
    Петър Дъгрейт
    Със или без емигрантите , България няма да се затрие. Както навсякъде по света има подмяна на населението. Глобализация се нарича. Докато земята на България е в български ръце, България ще я има.
  • 8
    5
    Свети Унуфри
    Марш от Русе плужеци!!!
  • 15
    4
    Отегчен
    " актьорът Александър Сано и Юлияна Дончева" ?!?! Само не разбрах - тия ли са преуспелите? Първия, някакво набедено актьорче отглеждащо детето на бивша мутра, а втората е известна единствено с мераците си по 20 години по-млади мъже от нея. Егати преуспелите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари