Иван и Андрей събраха десетки работодатели на кариерен форум в Русе

0

Като лектори се включиха Юлияна Дончева и Александър Сано

Десетки работодатели от Русе и региона се включиха в националния кариерен форум "Живот и кариера - Защо в България?", организиран от платформата Bulgaria Wants You, с която Община Русе си партнира.

Вие правите така, че да видим възможностите за развитие тук, в България, и да можем да говорим за родината си с топли думи. Едва тогава това чувство ще може да се предаде на сънародниците ни в чужбина и те да се завърнат. Съвременното четничество е да останем в България. Борбата тук не е за печалба на дадена компания, а за родината“, каза кметът Пенчо Милков. Той благодари на основателите на платформата, известните тв водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов за мисията им за привличане на младите хора към кариера и живот в България.

Като лектори на форума взеха участие още Юлияна Дончева (журналист и предприемач), Александър Сано (актьор и продуцент), Виктор Мерджанов (Kaufland България), Антони Христов (ARC Academy) и Марин Трошанов (DXC Technology).

Сред компаниите и организациите, които представиха дейността си на щандовете и предложиха разнообразни възможности за професионално развитие на русенци, беше и Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    русенец
    Този калпавелник на втората снимка пак налапал микрофона за снимка! Кога най-после ще започне да работи? Айде да идват по-бързо изборите, че да изритаме най-некадърния "кмет" който сме имали до сега!!!
  • 6
    8
    До Истината 2
    И да допълня - по-добре е не само за Русе, но и за русенци. София е един КОПТОР.
  • 7
    7
    До Истината
    Истината е, че е по-добре за Русе русенците да живеят в чужбина, а не в София. Така поне пращат повече пари на близките им (докато са живи) отколкото новопокръстените столичани. Столичаните в повече с нищо не помагат на Русе - хем не живеят и не плащат данъци в Русе, хем са на мижави заплати (в сравнение с чужбина) и не могат да пращат пари, ако имат останали роднини в Русе.
  • 0
    6
    Снимка N 3
    Зад щанда - красота и чар на Русенската община.
  • 17
    5
    Боклуци, сър!
    От тия два опосума Иван и Андрей нищо няма да произлезе. Единият - битов алкохолик, на когото софийския КАТ му бе взел книжката, шофирал кьоркютюк. Другият - еблю, на когото му бягат една сюрия моми сърбойки, нашенки и всякакви. И, ако те са еталон на обществото - тежко и горко на нацията ни. Пък и тези т.нар. "лектори на форума" са от един дол дренки с "фермаджийските продуцента".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари