Американското разузнаване: Русия купува ракети от Северна Корея

0
Наскоро Русия закупи и дронове от Иран
Наскоро Русия закупи и дронове от Иран Снимка: iStock

Наскоро Русия закупи и дронове от Иран

Русия купува артилерийски снаряди и ракети от Северна Корея. Това се твърди в декласифициран доклад на американското разузнаване, предава New York Times, цитиран от bTV

Друга надежда за снабдяването на Русия с оръжия е Китай. Двете държави засилиха икономическите си отношения след началото на войната в Украйна, като Руската федерация увеличи доставките си на петрол за Китай на ниски цени. Въпреки това към момента Пекин не е продавал военно оборудване или компоненти на Русия.

След наложените санкции от страна на САЩ, ЕС и Япония много държави са внимателни в международната търговия, като на този фон Русия се насочи към държави от Азия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ха-ха
    не ги купува рашата, кимчо ги дава даром да ги изпробват в действителна обстановка!
  • 5
    2
    ...
    пикая ви на "шпионските" доклади цитирани от ню йорк факинг таймс. концентрирайте се върху евтино отопление на спалнята при децата и моята защото търпението рязко ще се изчерпа и северно корейските ракети ще ви се сторят забавен виц.
  • 4
    1
    ЦРУ
    А пък Северна Корея ги закупуват във Вятово и Каспичан.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари