Алекса: Победата никога не е на всяка цена

1
Моята голяма победа е съпругата ми Елица, каза победителят в "Игри на волята" сезон 4
Моята голяма победа е съпругата ми Елица, каза победителят в "Игри на волята" сезон 4 Снимка: NOVA

Моята голяма победа е съпругата ми Елица, каза победителят в "Игри на волята" сезон 4

"Победата никога не е на всяка цена. Моята голяма победа е съпругата ми Елица, "Игри на волята" е само част от пъзела на нашата голяма любов. Започваме да играем най-интересната и най-трудната игра, наречена живот. Бих избрал честна загуба, отколкото мръсна игра". Това заяви Алекса Ерски, победител в "Игри на волята" сезон 4 предава NOVA. "Ако не беше Елица, никога нямаше да отида в „Игри на волята”, каза Алекса.

Според Алекса човек губи битката, когато се предаде, когато не е направил всичко, което е могъл. Пречупването на волята е достатъчно за загуба на състезанието. „Един миг нямаш ли самоувереност и не вярваш, че си победител, ти вече си загубил. Много пъти съм побеждавал благодарение на сръбския си инат”, допълни победителят в риалити шоуто. Той каза, че неговата адаптивност му е помогнала да победи. Той призна, че приемането на ирански състезател в неговия отбор е бил удар срещу него. "Един политик трябва да притежава постоянство и чест. Вяра и бъдеще са думите, които обединяват."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари