Алигатор с нож в главата плува в американско езеро

0

Жителите на малко американско градче бяха изумени, когато забелязаха, че в местното езеро плува алигатор със забит огромен нож в главата, съобщава сайтът ladbible.com, предава Господари на ефира.

Раненото животно е видяно в Орчард Лейкс Истейтс в Шугар Ленд, Тексас, с острие, стърчащо в близост до едното му око.

Алигатори живеят околните води, като обръщат твърде малко внимание на местните хора, затова странния инцидент е повдигнал много въпроси сред обитателите на градчето.

Жената, забелязала първа нараненото животно, се нарича Ерин Уийвър. Тя живее в района от 6 години и вижда влечугите почти всеки ден. За нея е много трудно да повярва, че някое от тях е нападнало човек.

Тя заяви пред местни журналисти: "Видях го да плува, а когато се обърна към мен, забелязах нещо да стърчи от главата му. Изглеждаше като нож за месо, забит в главата му, не знаех дори дали не е в окото му. Със сигурност беше много близо до него. Никога не съм виждала алигатор да бъде агресивен, ако минеш твърде близо до тях, те просто се гмурват под водата."

"Имам чувството, че някой го е направил умишлено", продължи тя. "Не мога да си представя, че животното е нападнало някой, който да е трябвало да се отбранява, защото такова нещо никога досега не се е случвало."

Крис Бишоп, управител на щатския парк "Бразос Бенд" е уверил жителите на града, че животното не изпитва никаква болка и всъщност би могло да живее с острието в главата си няколко години.

Дженифър Грифин е един от хората, които изпитват силно притеснение за здравето на алигатора. Тя заяви: "Ужасена съм, че някой изобщо би сторил подобно нещо на животно, при това без никаква причина. Искам да му помогна, но, знаете, това е диво животно. Сама не бих се наела."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!
Етикети

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари