"Алф" почина!

2

Актьорът Мичу Месарош, който се превъплати в телевизионното извънземно Алф от известния ситком, почина на 76 годишна възраст, съобщи „Индипендънт“, цитиран от Факти.бг.

Унгарският цирков изпълнител, чиято най-известна роля е тази на Алф, почина днес в болница в Лос Анджелис.

76-годишният Мичу Месарош бе открит в безсъзнание в банята на своя дом миналата седмица от неговия мениджър Денис Варга.

Верга веднага го откарал в болница, където 84-сантиметровият актьор лежа в кома до смъртта си в понеделник.

Варга заяви пред американския сайт TMZ, че Месарош е имал много здравословни проблеми, след като през 2008 г. получи удар.

Като тийнейджър Месарош се присъединява към унгарски цирк като "най-малкия човек на Земята". През 1970 г. става част от световно известния цирк "Ringling Bros. and Barnum & Bailey".

Месарош облича костюма на телевизионното извънземно Алф от 1986 до 1990 г. Той е един от четиримата души, облекли костюма на Алф. Основни задължения на Алф - включително и гласът - са били отговорност на неговия създател и кукловод Пол Фуско.

По време на телевизионната си кариера той прави много тематични роли на малки хора в различни фантастични филмови и телевизионни продукции. В средата на 90-те обаче изчезва от хоризонта на развлекателната индустрия.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари