Ален Делон се сбогува с феновете си

2
Ален Делон, е решил да сложи край на живота си чрез евтаназия в Швейцария
Ален Делон, е решил да сложи край на живота си чрез евтаназия в Швейцария Снимка: БГНЕС / Архив

Един от най-великите френски актьори - Ален Делон, е решил да сложи край на живота си чрез евтаназия

 Той се подготвя да сложи край на живота си в Швейцария, където това е позволено. Испанското издание „Marca“ публикува обръщението на Делон към феновете му, предаде Дарик радио. 

Искам да благодаря на всички, които ме придружаваха и ме подкрепяха през всичките тези години. Надявам се, че ще бъда пример за бъдещите актьори не само с в работата, но и с ежедневието между победите и пораженията. Благодаря ви! Вашият Ален Делон". Той сподели това в изявление, след като синът му съобщи за намерението си да се подложи на асистирано самоубийство.

Миналата година Делон говори в различни интервюта за евтаназията. В нея той вижда естествено решение за човек, навършил определена възраст, в даден момент иска да умре мирно и спокойно.

"Евтаназията е най-логичното и естествено нещо, което трябва да се направи. От определена възраст и време имаме правото да си тръгнем мирно от този свят без подкрепата на болница или животоподдържащи устройства", каза Ален Делон в интервю през 2021 г.

Актьорът каза още, че ще напусне този свят без съжаление.

"Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най-много ненавиждам сегашната епоха. Повръща ми се от нея! Всичко е фалш, всичко е сменено. Няма почитание към дадената дума. Важни са единствено парите. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчително за него! ".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    плюс-минус
    Човек трябва да може да понесе и блаженството, и страданието. Това е животът. Другото е едно голямо нищо.
  • 0
    4
    русенец
    Аз смятам, че е човешко право да прекрати мандата си на тая земя по начина, по който си иска. Друг е въпросът, че няма смисъл от такава публичност. Като ти се мре - умри, било чрез самоубийство, било чрез асистирано такова, защото животът си е твой и ти решаваш докъде и докога да го живееш. В случая обаче това някак си се превръща в поза.
  • -1
    3
    Който и да е
    Кое му е достойното да се самоубиеш, като платиш да те убият?
  • 4
    2
    2–ри
    за жалост е и доста горделив ... Дори и друг да те евтаназира, това си е чиста проба самоубийство, което е голяма грешка .... Каквото му се дава на човек, трябва да си го посрещне и изживее докрай! А той е видимо с ума си и нормално здрав за годините си, явно, дай Боже всекиму!
  • 20
    1
    Даммм,
    Велик и с достойнство!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари