Блъсканица на стадион в Ел Салвадор отне човешки животи

1
Има и ранени
Има и ранени Снимка: Twitter / стоп кадър

Има и ранени

Най-малко 9 души са загинали при блъсканица на футболен стадион в Ел Салвадор, където фенове са се събрали да гледат местен турнир. Това съобщи полицията в столицата на централноамериканската държава Сан Салвадор, пише Актуално

Сред загиналите има 7 мъже и 2 жени, всички те са над 18 г.

Има и няколко ранени на стадион "Кускатлан", сред които поне двама в критично състояние. Те са откарани в близките болници.

Полицията съобщи, че по първоначални данни става въпрос за струпване на фенове, които са се опитали да влязат на стадиона в Сан Салвадор, за да гледат мача между отборите на Алианса и ФАС.

Съобщава се, че до инцидента се е стигнало, след като голям брой фенове са се опитали да влязат на съоръжението, когато вратите вече са били затворени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари