Ален Делон: Искам да умра, животът свърши!

3
Бил ли е актьорът жертва на насилие от собствените си деца
Бил ли е актьорът жертва на насилие от собствените си деца Снимка: БГНЕС

Бил ли е актьорът жертва на насилие от собствените си деца

Докато децата му водят война от няколко седмици насам, здравословното състояние на Ален Делон продължава да дава поводи за безпокойство. Когато през юли миналата година жандармеристите от Секцията за изследвания го посетиха в дома му в Души, те намериха актьора много слаб и неспособен да формира последователни изречения, разкри Le Parisien, предаде БГНЕС.

Пред общопрактикуващия лекар, дошъл да прегледа звездата, чието здравословно състояние се влошаваше след инсулта през 2019 г., той заявил: "Искам да умра, животът свърши".

Същия ден следователите и медицинският специалист го посетили, за да установят дали актьорът е станал жертва на насилие срещу болен човек, тъй като трите деца на Делон са подали жалба срещу Хироми Ролин, която тогава е била известна като компаньонка. По това време лекарят събщи за "състояние на физическо и психическо изтощение".

Според професионалните оценки здравословното състояние на Ален Делон "се развива в четири фази с все по-влошаваща се яснота". В периода между септември 2021 г. и юни 2023 г. те отбелязват "значителна промяна в разсъдъка, свързана със забавяне на мисълта и трудности при решаването на семейните му проблеми, и накрая, пълно премахване на разсъдъка", по време на прегледа през юли. В доклада си лекарят подчерта "слабия" морал.

Запитан за съдебното производство срещу Хироми Ролин, Ален Делон отговори в присъствието на дъщеря си Анушка: "Запознахме се преди тридесет години, с възходи и падения. В началото тя беше мой помощник-режисьор, после връзката ни стана по-интимна". Впоследствие жалбата е оттеглена, както и тази, подадена от Хироми Ролин срещу децата на Делон за насилие по време на изселването ѝ от имението Души в началото на юли.

Според заключенията на прокуратурата в Монтарджис разследването не е разкрило никакви актове на насилие от страна на Хироми Ролин срещу Ален Делон.

Свидетелите или здравният персонал, който редовно го е посещавал, не са забелязали актове на насилие срещу Ален Делон", заключи Жан-Седрик Го, прокурор на Монтаржи. Въпреки че някои свидетели описват поведението на Ролин като директивно, не е налице причинно-следствена връзка с влошаване на здравословното състояние на Делон, което да доведе до престъпление, свързано с морален тормоз. Не изглежда да е установено и престъпление, свързано със насилие върху болен човек.

"Що се отнася до събитията, за които съобщи Хироми Ролин, използването на видеозаписи позволява да се изключи извършването на положителен акт на насилие на 5 юли 2023 г. И накрая, престъплението клеветнически донос не е установено, тъй като няма доказателства за недобросъвестност от страна на децата на Делон", добави Жан-Седрик Го относно втората жалба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    mischi
    След като насила бива продължаван живота на болни хора (наприемер ако тежко болен човек реши да спре лекарствата си, се смята, че той е заплаха за себе си, и го настаняват в психиатрия и му ги дават насила), защо да не може човек да реши сам дали иска това продължаване или не. Работих 22 години в болници (в Европа, където законите се спазват), видях много тежко болни, които са се вкопчили в живота с всички останали им сили, тяхно право е, те получават помощ, но имаше и такива, които казваха, че не могат повече, но те бяха длъжни да се подлагат на лечението, защото законът не позволява да откажат. Да не дава бог никому да попада в такава ситуация!
  • 2
    7
    daskal
    По-добре си пуснете някой от чудесните му филми. Нека го запомним като онзи неотразим чаровник. Пошла е гаврата с него в края на дните му!
  • 0
    6
    И сега..
    Всички, които са за натравянето с хапчета да вдигнат ръка, а които са за размазването в тротоара - да си вдигнат и двете...
  • 2
    5
    Само Минавам
    Самоубийството за теб е "размазване на някой тротоар"? А защо трябва да натоварваш психически хората които минават отдолу? Очевидно коментиращият в №2 е много прав. Младо неопитно дете си още и очевидно си дете на прехода. Защо егоисте, всичко се върти покрай твоето его? Защо си мислиш, че си най-важният на света и всички и всичко, трябва да се съобразяват с теб? Купи си лекарства - натрови се - красива смърт, какво искаш повече? Защо трябва да бъде с гръм и трясък - всички да видят какво болно его имам! Защо трябва да товариш някакви хора с товето елементарно решение, да ти бъдат екзекутори? Но нали ти си най-важният...
  • -5
    4
    До тъпунгерите 2 и 3:
    А ако си болен от нелечима и мъчителна болест по-добре ли е да си принуден дам да слагаш край на живота си размазвайки се на някой тротоар? Все повече развити държави легализират евтаназията като демократичен и хуманен избор на всеки човек, ама вие родените доста преди 1993, с увредени от диктатура мозъчета, нама как да ги разберете тез неща...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари