Алекс Сърчаджиева: Пет години Иване, пет! Ужасяващо е!

1
София е изумителна, Иване, тя е диамант!
София е изумителна, Иване, тя е диамант! Снимка: Facebook

София е изумителна, Иване, тя е диамант!

Това написа Александра Сърчаджиева в социалната мрежа. Актрисата не може да се примири със загубата на съпруга си Иван Ласкин, който почина преди пет години.

"Пет години Иване, пет! Не мога да повярвам! Как така минаха пет години от живота ми без теб! Ужасяващо е! Смразяващо е! Самотно е! Празно е! Знаеш ли, толкова ме пази, толкова се грижи за мен, толкова ми трепери, че се оказа, че в тази къща оставяш две деца. И едното е майка на другото. Но София ме научи. И продължава да ме учи! Тя е изумителна Иване, тя е диамант! И е много по- мъдра от нас двамата взети заедно! Имам чувството, че плува свободно в океана, в който ние с теб я хвърлихме. И не я е страх, независимо колко е дълбоко, тъмно или бурно. Дано я виждаш там където си. Не мога да повярвам, че пиша тук! Обичам те и ми липсваш болезнено много! Някъде там пак ще се видим!", гласи публикацията на Сърчаджиева във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Ама
    Да ниса прайш на ощипана . Бог да го прости момчето .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари