Алекс Сърчаджиева: Филип Трифонов беше мой кръстник, защо има толкова мъка?

22
Дъщеричката й София плакала на Нова година за баща си
Дъщеричката й София плакала на Нова година за баща си Видео: БНТ

"Никога не си правя равносметки, не пиша дълбоко сърцераздирателни неща"

Това каза в "Денят започва с Георги Любенов" актрисата и водеща Александра Сърчаджиева. Тя беше и водеща на новогодишната програма на БНТ, която се оказа най-гледаната.

"Обадиха ми се и хора от чужбина. Това се оказа много хубава и достойна програма. Забавлявах се изключително много. Радвам се, че получих тази покана, за мен беше изключително удоволствие, защото и моят път като водещ започна от БНТ. Беше много приятно за мен, много емоционално, носталгично, но и се забавлявах страшно много", сподели Александра.

Тя говори и за отношенията си с другия водещ на програмата Руслан Мъйнов, като заяви, че няма нищо странно те двамата да са на една сцена, защото винаги са били в добри отношения.

"Цялата жълта преса започна да се занимава с нас доста преди да се излъчи новогодишната програма. Аз не виждам какво странно има Александра и Руслан да бъдат заедно на една сцена, това не е нещо невиждано и нечувано, това са нормални неща, ние сме в прекрасни, чудесни взаимоотношения и това е било винаги. Никога не сме прекъсвали контакт или да сме били в някакви сложни взаимоотношения. Ние сме приятели и аз много обичам Руслан", каза още актрисата.

„В очите на София има сълзи, има болка, с която това дете ще живее цял живот. Болка, която не мога да отнема и колкото и да се старая да заместя баща й, няма как да се случи, защото не съм Иван. Те бяха много свързани. В тяхната връзка, аз никога не съм съществувала. Тя обожава баща си. Дойде Нова година и в 12 часа тя плака за него. И така ще ѝ мине животът”, отбеляза актрисата, едва сдържайки сълзите си. „Човек никога не може да се справи сам. Преди 2 години се справих благодарение на мои приятели. Ако не бяха хората, които застанаха с толкова любов и желание да ме измъкнат, най-вероятно нямаше да мога да се справя”, призна Алекс.

„Няма как да не мисля за загубите на хора в моя живот, защото това са хора, които безкрайно много обичам – и Пепа, и Иван. На 6 януари почина Филип Трифонов, който е мой кръстник...”, каза още тя.

„Болката и тъгата винаги носят малко мъдрост, защото, като минеш през такива неща, си даваш сметка колко по-важни неща има, на които не обръщаме внимание. Защо човек трябва да мине през болка и мъка, за да осъзнае такива неща? Не зная", добави Александра.

"Написах нещо във Фейсбук, може би подсъзнателно търся някаква комуникация с него. Така го почувствах. Не съм запомнила това, което съм написала. Не искам да натоварвам хората, всички са загубили близки. Болката е моя, той много ми липсва и винаги ще ми липсва. Това, което беше между нас, беше като приказка, като роман", каза Александра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Вече втори ден вали. Мъжа ми е в депресия, стои и гледа през прозореца. Ако не спре да вали, ще трябва да го пусна вътре...

Харесай Дунавмост във Фейсбук